Розправа на кордоні: Собака, що унюхав контрабанду на 2 млн, знайден вбитим (фото, відео)

Пес служив у різних прикордонних загонах і завжди виконував завдання на "відмінно".

Теро вбили через його службу. Фото: ДПСУПрес-служба Державної прикордонної служби України повідомила про те, що у Закарпатській області невідомі вбили прикордонного службового собаку Теро, який з квітня цього року проходив службу в Мукачівському прикордонному загоні, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пес був одним з найактивніших борців з тютюновою контрабандою. За час служби в Мукачівському загоні він допоміг виявити майже 200 000 пачок сигарет вартістю понад 2 мільйони гривень. У Львівському загоні Теро виявив контрабандних товарів на 150 000 гривень.

Чотирилапого охоронця кордону вбили за місцем проживання. Кінолог знайшов мертвим собаку мертвою у дворі. "Швидше за все, таким чином контрабандисти вирішили розправитися з ним. Для з'ясування всіх обставин прикордонники проводять перевірку, до якої також залучили правоохоронні органи", - розповіли в ДПСУ.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...