"Розсмішили": Терористи назвали "офіційну" причину смерті Болотова

Кажуть, "серце не витримало". А от про злочинні ланцюги, у які був задіяний ватажок, мовчать.

Валерій Болотов. Фото: соцмережі

Стало відомо, від чого, за версією бойовиків, помер перший очільник так званої "Луганської народної республіки" Валерій Болотов. Про це повідомив керівник однієї із сепаратистських інформагенцій, передають Патріоти України.

"Офіційна причина смерті – гостра серцева недостатність", – зазначив він. За його словами, Болотова поховають у вівторок, 31 січня, у московському регіоні.

"Панахида відбудеться на Троєкуровському кладовищі. Місце поховання поки визначається. Це може бути як в Москві, так і в Підмосков'ї, наприклад у Хімках", – резюмував представник терористів.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...