Розстріл в гей-клубі: Дружина орландського стрілка намагалася відмовити його від злочину

Нур Захі Сальман була разом з чоловіком, коли той купував боєприпаси і кобуру для пістолета, а також їздила разом з Матіном до гей-клубу, оскільки той хотів оцінити ситуацію на місці.

Нур Захі Сальман і Омар Матін. Фото зі сторінки Сальман в Facebook.

Дружина 29-річного Омара Матіна, який розстріляв 49 осіб в нічному клубі Орландо, підозрювала, що він готується до якогось злочину і намагалася його відговорити. Про це повідомило у вівторок, 14 червня, американський телеканал NBC News, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нур Захі Сальман розповіла агентам ФБР, що була разом з чоловіком, коли той купував боєприпаси і кобуру для пістолета. Крім того, вона їздила разом з Матіном до гей-клубу, оскільки той хотів оцінити ситуацію на місці.

В даний час правоохоронні органи, за даними телеканалу, розглядають можливість притягнення Сальман до кримінальної відповідальності за недонесення про злочин, що готується. При цьому сама вона активно співпрацює зі слідством.

Раніше стало відомо, що Сальман повідомила правоохоронним органам про плани її чоловіка організувати напад на парк розваг Walt Disney World, розташований в Орландо. За словами жінки, Матін проводив розвідку під час відвідування ними парку Disney Springs в квітні поточного року.

Нагадаємо, в ніч на 12 червня син вихідців з Афганістану Омар Матін напав на нічний гей-клуб Pulse в Орландо, штат Флорида. Злочинець, озброєний гвинтівкою і пістолетом, закрився в клубі разом з декількома заручниками. Через кілька годин підозрюваний був ліквідований, заручники звільнені. В результаті загинули 50 людей, включаючи самого злочинця, ще 53 отримали поранення.

Відповідальність за подію узяла на себе міжнародна терористична організація «Ісламська держава», заявивши, що людина, яка атакувала гей-клуб, була її бійцем.

Зі святом, нація героїв! До Всесвітнього дня вишиванки створили сорочку з вишитими дронами: Кошти від продажу дронівки передадуть на закупівлю БПЛА для ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 4:15

Новий різновид вишитої сорочки оцінили у 5000 грн, її можна замовити на сайті виробника. Пам'ятаймо, Всесвітній день вишиванки святкуємо в третій четвер травня. Цьогоріч випало на 16 число. Сорочку з вишитими дронами створили до Всесвітнього дня вишива...

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...