Розвідка повідомила про нові втрати російських бойовиків

За останню добу загинув один та поранено 7 російських найманців.

Російські війська несуть втрати на Донбасі. Фото: ukr.obozrevatel.com.

Російські війська несуть чергові втрати на Донбасі – а саме з’єднання та частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Про це повідомляє українська розвідка, передають Патріоти України.

- Протягом доби загинув один та поранено 7 військовослужбовців 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк), а також 7 окремої мотострілецької бригади (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін, посилаючись на події в Криму, вирішив не проводити зустріч лідерів "нормандської четвірки" щодо Донбасу.

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...

Новий закон про мобілізацію в Україні: Прикордонники анонсували зміни в правилах виїзду за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:45

Після того, як новий закон про мобілізацію набере чинності, частині українських чоловіків слід очікувати не тільки штрафів за відмову оновлювати свої дані, але й зміни правил виїзду за кордон. Про це заявив речник Державної прикордонної служби України ...