Розвідка розкрила прізвище заступника начальника Генштабу РФ, який інспектує бойовиків на Донбасі

Під час перевірки стану готовності російських підрозділів на окупованій території від імені генштабу РФ російським офіцерам вручили нагороди.

Заступник начальника Генштабу ЗС РФ Істраков. Фото:gur.mil.gov.ua

Стали відомі прізвища російських військовослужбовців, які інспектують бойовиків на території Донбасу. Їх оприлюднили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

"Триває інспектування з’єднань і частин 1 та 2 АК 12 командування резерву Південного ВО комісією Генерального штабу ЗС РФ на чолі із заступником начальника ГШ ЗС РФ генерал-полковником Істраковим С.Ю. з метою перевірки їхньої готовності до відновлення бойових дій.

До складу комісії входять 40 офіцерів Генерального штабу ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ході перевірки артилерійських підрозділів 3 омсбр (Горлівка) та 9 омсп (Новоазовськ) 1 АК Істраковим були вручені нагороди російським офіцерам, що перебувають і воюють на Донбасі.

Наголошується, що це Шевченко Петро (за документами - Лисенко); Сідоров Дмитро (за документами – Приходько); Мірошниченко Олександр (за документами для прикриття – Сугацький); Кот Олександр (Смоленський).

До речі після святкування дня артилерії майстерність російських офіцерів “значно зросла”. Під час показового виконання вогневих вправ на полігоні російським екіпажем БМП-2 було розстріляно свій танк. Факт події намагаються приховати від голови комісії Генерального штабу ЗС РФ.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...