Рука допомоги: Литовські волонтери зібрали 120 тис євро для ЗСУ та жителів Донбасу

​Благодійний концерт транслювався на литовському національному телебаченні.

Фото:facebook

Литовським волонтерам вдалося зібрати близько 120 тисяч євро на благодійному концерті для підтримки України. Про це повідомив литовський волонтер Йонас Охман у Facebook, інформують Патріоти України.

Концерт транслювався на литовському національному телебаченні 13 січня - у річницю невдалої радянської спроби повалити уряд Литви в 1991 році.

"Кошти будуть використані як для підтримки Збройних сил України, у їхній героїчній боротьбі проти російської агресії, а також для цивільного населення Донбасу, яке страждає від жахливих наслідків війни. Благодійна робота під назвою "Разом до перемоги" показав єдність і рішучість Литви, її влади і громадянського суспільства, а також її здатність підтримувати Україну", - зазначив волонтер.

Окрім того, Йонас Охман додав, що захід відбувся за підтримки Міністерства закордонних справ Литви, Литовської армії і Міністерства внутрішніх справ. Також зазначається, що концерт проходив під патронатом президента Литовської Республіки Валдаса Адамкуса.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...