"Рука" Гундяєва в Україні: Архієпископ УПЦ МП благословив дітей на відпочинок в окупованому Криму (фото)

Поїздка запланована на вересень 2018 року. Орієнтовна вартість подорожі 4500 грн. Плюс 1400 грн за дорогу.

Архиєпископ Обухівський Іона (Черепанов). Фото:nsad.ru

Архієпископ Обухівський Іона (Черепанов) УПЦ (МП) благословив дітей на відпочинок у "православному таборі" в окупованому Севастополі. Про це йдеться в оголошенні на сторінці Спасо-Преображенського Нещеровського монастиря УПЦ (МП), повідомляють Патріоти України з посиланням на Хроніки Обухова.

"Отдохновенная" поїздка, як вказано на сайті монастиря, запланована на вересень 2018 року. Орієнтовна вартість подорожі 4500 грн. Плюс 1400 грн за дорогу.

Архиєпископ Обухівський Іона (Черепанов) УПЦ (МП), нагадує сайт, "прославився" тим, що разом з Предстоятелем УПЦ (МП) Онуфрієм, миитрополитом Антонієм (Паканичем) не відірвав свій зад з крісла на урочистому засіданні у Верховній Раді під час зачитування імен загиблих українських воїнів.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...