"Руский мір": На вулицях "звільненого" Донецька просить милостиню безрукий бойовик (фото)

Не дивлячись ні на що, місто живе своїм життям: продовжують відкриватися нові заклади харчування і розваг. Але ціни вражають своєю космічністю - чашка кави коштує... 50 гривень.

Чашка кави в Донецьку коштує 50 грн, а на вулицях просить милостиню безрукий бойовик. Фото: novosti.dn.ua.

У мережі опубліковані фото з окупованого бойовиками Донецька, які показують шалену вартість проживання у місті і жебраків з числа колишніх бойовиків, які вже звично жебракують на вулицях міста. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новости Донбасса".

Так, на одній з вулиць міста сидить чоловік у камуфляжній формі — у нього немає рук, але на шиї зав’язана ємність для збору грошей.

Тим часом, в Донецьку, незважаючи ні на що, регулярно відкриваються нові заклади швидкого харчування, які встановлюють для своїх відвідувачів величезні, у порівнянні з Києвом, ціни. Наприклад, чашку кави з лікером донецькі підприємці пропонують за 40-50 гривень, а келих найдешевшого шампанського обійдеться в 25 гривень.

"Нові заклади виставляють мобільні рекламні щити зі своєю пропозицією відвідувачам. Чашка кави з лікером коштує в середньому від 90 до 120 рублів (40-50 грн.)" — зазначили журналісти, додавши, що "келих "Мінського" шампанського — 60 рублів (25 грн.), "Артемівського" — 100 руб. (42 грн.), найдорожче — 200 рублів (85 грн.) за келих ".


Нове слово в технологіях: Командувач американських ВПС політав на F-16, яким керував штучний інтелект

неділя, 5 травень 2024, 6:28

Командувач військово-повітряних сил США Френк Кендалл взяв участь у повітряному бої, сидячи в кабіні літака F-16, яким управляв штучний інтелект. Тим часом іншим літаком керувала людина. Про це повідомляє AP. Під час повітряного бою літак із Кендаллом ...

Коли можна освятити паски - розклад церковних служб у Києві, Львові, Одесі та інших регіонах

неділя, 5 травень 2024, 6:26

Конкретний час богослужінь України в різних містах відрізняється залежно від ситуації в регіоні. Є й загальні тенденції - приміром, майже в усіх храмах країни цього року не буде всенічних богослужінь через дію комендантської години. А під час оголошенн...