Руслана відзначила Новий рік, обтираючись снігом (фотофакти)

Співачка пообіцяла робити так кожен день до кінця зими, а також пояснила, що таким чином готується до виходу нового альбому та нових навантажень.

Руслана на Новий рік обтерлася снігом в одному купальнику. Фото: Facebook

Українська співачка Руслана присвятила усім фанатам оригінальне привітання на Новий рік. Вона обтерлась снігом під час холодної погоди та оприлюднила світлини на Facebook, зазначають Патріоти України.

"Вчора це була не разова акція. Це мій стиль життя. Я роблю це кожної зими. Заради нашого здоров'я і сили я буду обтиратися снігом щодня до кінця зими! Таким чином я готуюся до виходу мого нового альбому і нових навантажень", - коментує Руслана свій вчинок.

Виглядає це дійсно дуже вражаюче, адже тендітна дівчина стоїть у лютий мороз на вулиці в одному купальнику та ще й у снігу.



Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...