"Русская свинья, вон из Украины": В окупованому Донецьку шириться партизанський рух (фотофакт)

Патріоти України намагаються показати, що принижуючи, грабуючи і вбиваючи, бойовикам все одно не вдалося зломити дух у тих, хто залишився в "окупації".

Донецькі партизани залишили послання Захарченку. Фото: Соцмережі.

В окупованих містах Донбасу тривають патріотичні акції проукраїнськи налаштованих жителів. Все частіше бойовики отримують жорсткі послання-листівки, невідомі зривають символіку "республіки". Патріоти дають зрозуміти, що принижуючи, грабуючи і вбиваючи, бойовикам все одно не вдалося зломити дух у тих, хто залишився в "окупації". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Донпресс".

За даними видання, дрібних акцій від партизан останнім часом стало набагато більше, ніж раніше. Вони постійно залишають патріотичні листівки або наклейки, а в ряді випадків роблять патріотичні написи або просто «тролят» прихильників «республік».

Як повідомляє в соціальній мережі блогер під ніком Станіслав Васін: "За прикладом листівок, розклеєних в Луганську, де на прапор РФ нанесли свастику, в Донецьку на бульварі Шевченка таку ж свастику нанесли на два прапора" Новоросії ". Суть в тому, що прапорці були намальовані в трьохстах метрах від "МГБ". Відчайдушні хлопці. Свастику замазали, а разом з нею - і "Новоросію".

У коментарях до його посту донеччани також пишуть, що в торгових мережах Макіївки (тимчасово окупована територія Донецької області) невідомі часто знімають «республіканські» прапори з фасадів. «Напевно, ДРГ», - жартують донеччани.

Також нещодавно в Донецьку було сфотографовано напис на лавці «ПТН ПНХ», зроблений невідомими. Крім того, є і знімок листівки на паркані одного з приватних будинків в Донецьку. На ньому на листочку від руки написано: «Російська свиня, геть з України».

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...