"Русские не сдаются": Туристи з РФ відзначилися особливим хамством на курорті у Туреччині (фото)

Мам із дітьми попросили покинути територію, але вони демонстративно пішли купатися в море.

Туристки відправилися купатися замість того, щоб піти із пляжу. Фото: соцмережі.

У Туреччині охоронцям муніципального пляжу довелося 20 хвилин чекати на російських туристок із дітьми, щоб ті покинули територію, передають Патріоти України.

"Думав про "руссо туристо" написати буде нічого. Але можна сказати, що вже в додатковий час м'яч був забитий. На пляж прибув дует із дітьми. Зайняв чотири лежаки. Охорона побачила, що квартет "не з нашого села", - розповів блогер Сергій Запорізький у Facebook.

За його словами, мам із дітьми попросили покинути територію. Але вони вирішили не здаватися і демонстративно пішли купатися в море. "Охороні довелося на них чекати хвилин 20. Матусі вийшли на берег, зібрали манатки і вирушили на платний пляж", - зазначив блогер.



Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...