Русские, объединяйтесь! У Москві відбувся антикремлівський марш (фото)

Поліція затримала двох одягнених в балаклави учасників маршу. Ще у кількох молодиків правоохоронці вилучили піротехніку і ланцюги.

Антикремлівський марш у Москві. Фото:http://www.unian.net/

У московському спальному районі Любліно пройшла хода російських націоналістів "Русский марш", приурочена до Дня національної єдності. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Кілька сотень людей з націоналістичними прапорами скандували: "Путін у всьому винен", "Кадиров нам не герой", "Чечня нам не указ", "Сталін кат російського народу".

За словами одного з учасників акції, вони протестують проти агресивної зовнішньої політики Кремля, війни з Україною і бойових дій в Сирії. Активіст заявив, що поліція вилучила державні прапори України, пояснивши це так: "Щоб не створювати напруженості".

Відзначається, що учасники акції заявили, що влада РФ витрачає гроші тільки на військові потреби, забуваючи "про потреби російського народу" в сфері економіки, освіти і охорони здоров'я.

За інформацією "Радіо Свобода", учасники акції вигукували такі гасла, як "Росія буде вільною" і "Скасувати 282" - статтю Кримінального кодексу про екстремізм. Багато з них були з прапорами Російської імперії, а також червоними прапори з символом "сонцевороту".

Як повідомляє "Лента.ру", поліція затримала двох одягнених в балаклави учасників "Російського маршу". Ще у кількох молодиків правоохоронці вилучили піротехніку і ланцюги. Пізніше стало відомо, що з'явився ще один затриманий - він по гучномовцю закликав колону йти до Кремля.

Всього на початок ходи поліція нарахувала 300 учасників.

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...