"Русский мир - беззаконие и слезы": Як озброєні бойовики "віджимають" товари у продавців на донецькому ринку

Випускаючи автоматні черги та погрожуючи, терористи в День міста розігнали людей на ринку в Донецьку

Бойовики "віджали" у донеччан всі риночні товари. Фото: "Донбасс"

Озброєні терористи продавцям на донецькому ринку влаштували справжнє "свято". Під загрозами відправити "на подвал" та наставляючи зброю на людей, бойовики розігнали їх з робочих місць та забрали усі товари, які продавали мешканці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

Донеччани повідомляють: "Вооружившись автоматами, боевики днем в воскресенье, 28 августа, наведались на ж/д рынок и разогнали продавцов и владельцев ряда торговых точек. Тем же, кто как-то пытался противиться произволу, террористы угрожали "подвалом". Боевики объявили о силовом захвате торговых точек".

Багато хто з продавців погрожував поскаржитись Олександру Захарченко, кричали та згадували, "как хорошо было при Украине". Але терористи тільки випустили кілька автоматних черг у повітря, та "віджали" всі товари, які знайшли, "у стилі риночних ревізій 90-х".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...