"Русский мир" ломиться через Перекоп: Кремлівська пропаганда накрила Херсонщину з Криму

"Отрута" російської пропагандистської машини передається вкраденим передавачем, який знаходиться на території анексованого Криму.

Російська пропаганда накрила Херсонщину. Ілюстрація:radiomap.eu

Херсонська влада очікує отримання нового передавача і коштів на його оснащення для відновлення українського телемовлення на території області. Про це заявила директор департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики Херсонської облдержадміністрації Ольга Савенко, передають Патріоти України з посиланням на Крым.Реалии.

"З телевежі, яка знаходиться в Красноперекопську (Крим - ред.) на значну за розмірами частину Херсонської області транслюються телевізійні канали, які, на жаль, розповідають неправдиву інформацію про Україну, і навіть про Херсонську область конкретно. Це здійснюється вкраденим передавачем, який знаходиться на території анексованого Криму", - йдеться в повідомленні прес-служби обласної адміністрації.

За словами Савенко, передавач для Херсонщини був виділений Міністерством інформаційної політики України "з числа тих, які вдалося отримати в якості волонтерської допомоги з-за кордону".

Чиновниця повідомила, що наступним кроком буде звернення до Національної телекомпанії України для ініціювання прорахунку частоти і надання можливості участі в конкурсі на право додаткового мовлення на території області власне українських каналів.

Не зможуть нічого вдіяти? У чому проблема рішення МЗС щодо обмежень для українських чоловіків за кордоном

субота, 27 квітень 2024, 8:30

Від 23 квітня 2024 року консульства України за кордоном за вказівкою Міністерства закордонних справ припинили надавати консульські послуги українським чоловікам (від 18 до 60 років), а підрозділи ДП "Документ" за кордоном взагалі припинили обслуговуван...

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...