"Русский мир во всей красе": Вагітна жінка, жорстоко згвалтована у Донецьку, померла, - ЗМІ

Троє чоловіків, один з яких є уродженцем Горлівки, згвалтували Анну в збоченій формі, коли вона поверталася додому. Лікарі не врятували життя потерпілій.

Померла дівчина, згвалтована у Донецьку. Фото: соцмережі

Раніше у мережі з'явилася інформація про жорстоке зґвалтування вагітної дівчини з Донецька. Лікарі боролися за її життя, але не врятували її. Про це повідомили близькі люди в соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Спасибо всем людям кто молился за АНЮТУ. Больше ее с нами нет. Очень больно ,когда уходят от нас близкие нам люди. Она была,очень хорошим человеком. Господи,накажи этих мразей,которые надругались над ней. пусть они и их близкие так же мучаются всю жизнь. Анюта ,царствие тебе небесное. покойся с миром.....аминь", - написала у соцмережі подруга Анни.

Як раніше повідомлялося, троє чоловіків, один з яких є уродженцем Горлівки, згвалтували дівчину в збоченій формі, коли вона поверталася додому. Крім того, як пізніше з'ясувалося, весь процес знущань вони знімали на камери своїх мобільних телефонів. Про це стало відомо завдяки тому, що правоохоронці по гарячих слідах затримали одного з ґвалтівників (уродженець Горлівки), який їм і розповів про деталі злочину - ще двох співучасників оголосили в розшук.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...