"Русский мир" замовляли? Ялтинський заповідник у Криму перетворили на звалище зі сміттям (відео)

На території, що охороняється, викидають будівельне сміття і засипають землею.

Скрін відео

В окупованому Росією Криму на території Ялтинського гірничо-лісо-природничого заповідника влаштували звалище зі сміттям. Про це сказано на відео блогера Сергія Псарьова на Youtube, передають Патріоти України.

Активіст зазначив, що місце, де раніше був проїзд для пожежної машини, засипали. На схилі видно будівельне сміття з арматурою, бетоном, а зверху все це присипане землею.

"Коли ми голосували за те, щоб приєднатися до Росії, практично у всіх була тверда впевненість в тому, що буде порядок. Порядку немає", - розповів кримчанин у відео.

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...