"Руссо туристо - облико морале": У Лаврова склали пам'ятку про правила поведінки для російських туристів

Деякі росіяни навіть образилися, прочитавши пам'ятку, вважаючи, що в МЗС всіх туристів з РФ вважають "бидлом", яке не знає, як поводитися за кордоном.

У Лаврова склали пам'ятку про правила поведінки для російських туристів. Ілюстрація:InfoResist

Міністерство закордонних справ Росії представило нову пам'ятку для російських туристів, які збираються відпочивати за межами РФ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Документ складається з тринадцяти сторінок, де детально описуються правила поведінки на закордонних курортах. Наприклад, там можна знайти рекомендацію щодо використання слова "жид" в розмовній мові.

МЗС настійно рекомендує не вимовляти це слово в Румунії, де воно вважається образливим. У Сербії небажано вимовляти слова з частинами "кур" і "піч", оскільки на сербській мові вони означають статеві органи.

Пам'ятка стала дуже популярною серед користувачів, і вони активно цитують звідти багато фраз. Однак деякі росіяни навіть образилися, прочитавши пам'ятку, і вони вважають, що в МЗС всіх туристів з РФ вважають "бидлом", яке не знає про правила поведінки за кордоном.

Користувачі відзначили, що автори цієї пам'ятки є абсолютно безглуздими і недалекими людьми, а саме МЗС вважає росіян бидлом, яке не можна пускати за кордон. Однак знайшлися і ті, хто пам'ятку схвалив, підкреслив, що під час відпочинку спостерігали дикі сцени за участю росіян.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...