Сакрально-аномальна: На Запоріжчині кам'яна баба творить дива (фото, відео)

Скульптура лікує жінок від безпіліддя, а чоловіків - від "безсилля".

Фото: ipnews.in.ua

На минулому тижні в Дніпрорудному Запорізької області при облаштуванні нового приватного музею випадково були виявлені аномальні явища навколо однієї з кам'яних баб, повідомляють Патріоти України з посиланням на ipnews.in.ua.

Так, місцевий підприємець Ігор Тронь вирішив відкрити музей просто неба в центрі Дніпрорудного. Для цього він зібрав достатньо предметів старовини, в тому числі різні кам'яні статуї, серед яких є також доісторичні скульптури.

На думку краєзнавців, це унікальна і безцінна колекція, що заслуговує на особливу увагу, а деякі її експонати потребують окремого вивчення. Як, наприклад, кам'яна сакральна скульптура, ймовірно, торків, навколо якої відбуваються аномальні явища.

За словами Ігоря Троня, коли він підняв цю скульптуру краном, щоб встановити в музеї, вона, підвішена на тросі, виверталася. "Не хотіла" дивитися в ту сторону, в яку він намагався її поставити, поверталася в іншу. Як не старалися робочі її утримати, щоб закріпити, баба "виривалася" і розверталася, як потім з'ясувалося, обличчям на схід.

Коли визначали компасом, в який бік вона "хоче" дивитися, випадково виявили аномалію. Біля самого підніжжя скульптури компас показував сторони світу належним чином А ось на відстані кожного півкроку, на рівні "пупа", стрілка компаса відхилялася.

Як пояснили знавці, "пуп" баби має "силу", яка позбавляє жінок від безпліддя. А отвір нижче "пупа", на рівні "простати", "обдаровує" чоловіків відповідною силою. Бажаючим зцілитися потрібно лише потриматися за ці місця скульптури.

Розповідають, що одна жінка, у якої сім років не було дітей, завдяки цій бабі вже народила. Також задоволені і чоловіки, які побували поруч з цією статуєю. Ну, а тим, хто не вірить в цю аномалію, Ігор Тронь радить приїхати в Дніпрорудне і перевірити. Музей вже працює.

До речі, таких скульптур відомо три, дві в одеському музеї і одна тепер в Дніпрорудному, яка дісталася Ігорю Троню від його прадіда-тракториста, який знайшов цю аномальну бабу випадково в полі.

Нагадаємо, відому скульптуру українського майстра встановлять в Угорщині.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...