Просто так - не пройти: На Запоріжчині вводять перепустки на кладовища

Вхід на кладовища за перепустками для запобігання вандалізму пропонують ввести в курортному Бердянську.

На Запоріжчині вводять перепустки на кладовища. Фото: necropol.org.

В'їзд приватного транспорту на нове бердянське кладовище за перепустками введуть в Бердянську вже з 15 квітня. Принаймні таку заяву зробив директор КП "Ритуал" Сергій Мартинов на апаратній нараді в Бердянській мерії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Мартинова, нововведення викликано збільшенням випадків вандалізму та крадіжок на цвинтарі. Перепустки надаються безкоштовно і одноразово на в'їзді в міське кладовище №2 і в офісі підприємства "Ритуал". До того ж з п'яти в'їздів на кладовищі з 15 квітня відкрито буде лише один - центральний, на якому встановлять шлагбаум.

У той же час ініціативу директора комунального підприємства розкритикували в мерії. Бердянський міський голова Володимир Чепурний виступив із заявою про те, що керівник КП "Ритуал" не проінформував міську владу про нововведення.

"Порядок наводити потрібно, але, з огляду на те, що питання стосується великої кількості людей, необхідно підійти більш зважено. Я дав доручення секретарю міської ради Олексію Холоду більш детально вивчити ситуацію і надати пропозиції щодо доцільності запровадження цих заходів ", - зазначив мер міста.



Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...