Навіть електрика зникла: Потужна злива затопила популярний український курорт (фото, відео)

Після інтенсивних опадів 16 вересня деякі вулиці залиті водою, місцями приблизно до 20-25 см.

У Бердянську злива затопила вулиці. Фото: прес-служба ДСНС.

У неділю, 16 вересня, в результаті сильної зливи в Бердянську, Запорізької області, підтопило деякі вулиці і приватні будинки. Про це повідомляють в обласному управлінні ДСНС, передають Патріоти України.

Як зазначається, після інтенсивних опадів 16 вересня деякі вулиці залиті водою, місцями приблизно до 20-25 см. Без електропостачання залишилися 1800 абонентів мікрорайону "Центр" і 1300 абонентів мікрорайону "Ліски".

За даними ДСНС, до електропостачання вже підключено санаторій "Нива", роботи по відновленню електропостачання в двох районах тривають. "Бійці ДСНС продовжують відкачувати воду. Рівень води на вулицях міста поступово знижується", - заявили у відомстві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...