Стався напад, дитина кричала від болю: На Запоріжжі виник скандал через медиків, які не змогли встановити правильний діагноз

Батьки вчасно встигли перевезти сина до Дніпра, де йому зробили операцію, бо виявили апендицит з перитонітом і загноєння.

Постраждала дитина. Фото:Про Бердянськ

У Бердянську Запорізької області четверокласник Богдан Тайворбе ледь не помер через ускладнення апендициту. Медики госпіталізували дитину з діагнозом "гостра кишкова інфекція", тоді як в організмі починався перитоніт, передають Патріоти України.

Хлопчик чотири дні пролежав у інфекційному відділенні, де йому ставили крапельниці і давали антибіотики, після чого дитину виписали.

"Наступного дня (після виписки. — Ред.) батьки привезли Богдана вже у педіатричне відділення з високою температурою, там він пролежав ще сім днів, отримував ще два види антибіотиків, лікарі робили УЗД, все намагалися знайти причину, не давали направлення у Запоріжжя. А Богдан все слабшав, температура піднімалася кожні 3-4 години до 39,6, погано збивалася", — пояснила знайома родини потерпілого Тетяна Дулова.

У суботу, 27 жовтня, дитина відчула гострий біль у животі, який довго не минав. Тільки після цього медики вирішили відправити хлопчика в обласну лікарню. Батьки Богдана вирішили не везти його в Запоріжжя, а приїхали з ним до Дніпра, де працюють знайомі лікарі.

"Коли в суботу у Богдана стався напад і він почав кричати від болю, ми вирішили не чекати допомоги у Бердянську. Знайомі зв'язалися з дніпровськими медиками і ми поїхали туди. У Дніпрі відразу зробили операцію, бо у сина виявився апендицит з перитонітом і загноєння. Нам сказали, що до понеділка він би не дожив", — поділилася мама хлопчика, Євгенія Лазарчук.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...