"Самый классный в мире": Вчинок кондуктора київського автобуса захопив українців (фото)

Незвичний кондуктор часто читає вірші пасажирам і користується незвичайним компостером, а також відрізняється добротою та людяністю.

Кондуктор, відомий креативністю і добротою. Фото: Фейсбук.

Користувачів мережі захопив вчинок кондуктора та водія київського автобусного маршруту №51. Як повідомляється на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", вони з ввічливістю і максимальною турботою обслужили чоловіка з інвалідністю та його дружину, які зайшли в транспорт на зупинці по вул. Вереснева, передають Патріоти України.

"Водій обережно припаркував автобус строго середніми дверима до людини. Кондуктор вийшов, допоміг завести інваліда, завантажив коляску та вибрав найкраще місце для чоловіка і його дружини. Все це було максимально доброзичливо і ввічливо. Поцікавився, де людина виходить, і пішов проінформувати водія", — йдеться в пості.

"Зазвичай ми публікуємо НП, а сьогодні — подяку кондуктору і водієві автобусного маршруту. У мене душа розгорнулася від цього видовища. Поки у нас є такі люди — ми живі!" — додали в повідомленні.

У коментарях жителі Києва зазначили, що знають цього кондуктора, він, за словами користувачів, часто читає вірші пасажирам і користується незвичайним компостером. "Креативщик у житті, буває, ще й вірші на ходу складає", "Знаємо такого! Відмінний і веселий! І вірші, і компостер у нього круті", "У нього фірмовий компостер з конюшиною. Дядько просто супер", "Доброта врятує світ", "Після такого хочеться в автобусах їздити. Розумію, що не всі такі талановиті, але хоча б почуття гумору треба мати", "Від таких постів хочеться бути кращим і добрішим", "Це вже Європа!" — пишуть під постом.

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...