Самогубства та нетверезі "розбірки": Офіцер ЗСУ розповів, як окупанти полегшують роботу українським військовим

Збільшилася кількість травмованих і загиблих бойовиків в ДТП, більшість систематично і безкарно керують автомобілями у стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

На Донбасі останнім часом збільшилася кількість суїцидів серед бойовиків, а "влада" нахабно бреше про кількість ліквідованих окупантів. Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

З початку лютого в підрозділах найманців покінчили життя самогубством 7 окупантів ("ДНР" -4, "ЛНР" -3). Так, через пияцтво збільшилася кількість конфліктів. "Під час вживання спиртних напоїв в одному з підрозділів 1 АК (о) трапилася сутичка між окупантами. Під час сварки найманець з РФ застрелив 2 місцевих посібників, а в подальшому зрозумів, що накоїв і хотів укоротити собі віку, але залишився живий. Нині утримується під вартою", - йдеться в повідомленні.

В одному з окупаційних військ 2 АК (о) на передових позиціях в районі Кадиївки (Стаханов) був знайдений без ознак життя найманець з російського міста Смоленськ. Згідно з висновками лікарської експертизи смерть наступила в результаті передозування наркотичною речовиною.

Також збільшилася кількість травмованих і загиблих бойовиків в ДТП, більшість систематично і безкарно керують автомобілями у стані алкогольного і наркотичного сп'яніння. "Від сімей загиблих місцевих бойовиків і кадрових військовослужбовців все частіше беруть розписку про нерозголошення відомостей та обставин загибелі окупантів, лякаючи не виплатити грошового забезпечення у зв'язку з втратою годувальника", - написав Штефан.

За його словами, куратори з РФ наказують спікерам недореспублік систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених, в зв'язку з низьким так званим закликом на "військову службу за контрактом" і не бажанням останнім часом захищати так звані "кордони республіки".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...