Самоліквідація бойовиків: З'явилися подробиці розстрілу терористів "ЛНР"

Терористи випадково вбили не лише "замовлених", а й інших сепаратистів

Ілюстрація: "Фейсбук"

В мережі опублікували нові подробиці розстрілу 2 жовтня на окупованому Донбасі між селищем Родакове та селом Жовте автомобіля з бойовиками "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Твіттер".

Користувач з ніком Necro Mancer привів на своїй сторінці інформацію від бойовиків, згідно з якою деякі люди були вбиті випадково. "Схоже на роботу професіоналів. Побачивши помилку, не звалили, а дочекалися потрібну машину. Якщо, звичайно, це було так, а не якось інакше", - зазначив Necro Mancer. В коментарях він вказав, що всього було вбито 6 чоловік.

Нагадаємо, автомобіль знайшли з численними кульовими отворами на лівій стороні і розбитими шибками. У салоні були знайдені тіла двох чоловіків і однієї жінки. Всі убиті були жителями міста Зимогір'я, який знаходиться під контролем бойовиків "ЛНР", і були в рядах так званої "народної міліції".

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...