Самопроголошений "Золотий голос України": чому самооборона Київщини зірвала концерт Володимира Гришка

Співака звинуватили у проведенні виступів в анексованому Криму, а також він давно відомий своєю підтримкою Партії регіонів і запам'ятався виступами на Антимайдані.

Володимир Гришко. Фото:molbuk.ua

Концерт українського артиста Володимира Гришка був зірваний в Обухові Київської області через звинувачення у виступах в окупованому Росією Криму та на Антимайдані. Про це йдеться в повідомленні "Громадського формування самооборони Обухівщини" в Facebook, інформують Патріоти України.

"Днями представники самооборони звернулися в обухівську районну раду з проханням заборонити проведення концерту Володимира Гришка в РЦКіД. На сьогоднішньому засіданні районна рада більшістю голосів підтримала це прохання. Сподіваємося що пан Гришко прислухається до рішення депутатів і не стане провокувати суспільство", - наголошується в повідомленні .

При цьому сам Гришко заперечує свою причетність до виступів в окупованому Криму. Але з концертом в Обухові йому це не допомогло.

"Вітаю вас, громадяни-активісти, з перемогою. Сьогодні (4 березня, - ред.) своїм рішенням Обухівська районна рада підтримала звернення ГФ "Самооборона Обухівщини" про заборону концертної діяльності Гришка в комунальних установах Ради.

Як бачимо, всі потроху скидають з себе ярмо терпимості до проявів антиукраїнських настроїв, що не може не радувати. Відвідав сесію і сам Гришко, весь в орденах і з папірцем (див. нижче), в якому контора "Кримський бриз" ніби стверджує, що не організовувала у себе концерту Гришка, проте сам факт, що такий концерт відбувся, теж не виключає", - зазначає на сторінці "Громадського Обухівського формування" в Facebook активіст Олексій Новохатько.

Гришко, в свою чергу, пригрозив організації судовим позовом:

"Пан Гришко розповідав про свою користь для України і те, що зі своєю геніальністю він легко міг би податися в багато країн, якби захотів. Стара пісня. Однак переконати депутатів у своїй корисності йому все ж не вдалося, і звернення було підтримано 29 депутатами.

Слід зазначити, що результати голосування мене щиро здивували. Одним з факторів, які допомогли в прийнятті питання, стало особисте голосування, нарешті, кожен відповідає за свої рішення. До речі, пан Гришко погрожував судовими розбірками керівнику ГФ "самооборона Обухівщини" в особі Бондаренко Анатолія.

Але хіба не райрада заборонила пана Гришка? Не розслабляємося, може, ще кого треба буде зустріти. Нагадую, що перед Гришком райрада забанила ще й "Кроликів", процес пішов ...", - повідомляє Новохатько.

Крім того, на сторінці "Громадського Обухівського формування" співака називають "пересмішником Януковича" і висловлюють жаль, що знайшлися охочі відвідати його виступ, які вже встигли купити на його концерт квитки.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...