Санкції проти агресора: Заборону на російські сайти обійти буде неможливо

В мережі почали з'являтися різноманітні поради. Команда ВКонтакте розіслала користувачам з України повідомлення, в якому розповіла про способи обходу блокування соцмережі на території країни. Однак завантаження програми Opera VPN не допоможе.

Ілюстрація:Zaxid.net

Тепер заборона російських сайтів не обійдеш. В Play Market і App Store заблокували Opera VPN. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Play Market і App Store, інформують Патріоти України.

15 травня Президент України Петро Порошенко підписав закон про нові санкції проти Росії. Вони включають заборону доступу в Україні до ресурсів "Вконтакте", "Однокласники" і "Яндекс". У паніці люди почали шукати спосіб продовжити користуватися улюбленими сайтами.

В мережі почали з'являтися різноманітні поради. Команда ВКонтакте розіслала користувачам з України повідомлення, в якому розповіла про способи обходу блокування соцмережі на території країни.

Один із способів - завантаження програми Opera VPN. Люди активно почали користуватися порадами і радіти тому, що вони дійсно працюють. Але рано раділи, адже вже Play Market і App Store заблокували цю програму.

Як відомо, у вівторок, 16 травня, було оприлюднено указ президента України Петра Порошенка від 15 травня, яким він затвердив рішення РНБО про продовження і розширення списку фізичних та юридичних осіб РФ, щодо яких введено санкції. У розширений список увійшли тисяча двісті двадцять вісім фізичних і 468 юридичних осіб.

Зокрема, Україна вводить санкції відносно цілого ряду російських ЗМІ, в країні також забороняється доступ до соцмереж "ВКонтакте", "Однокласники" і ресурсів "Яндекса" і Mail.ru. В указі зазначається, що він набирає чинності з дня його опублікування. У середу даний указ президента був опублікований в урядовій газеті, 17 травня він вступив в силу.

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....