Савченко може не стати вже за кілька годин, - адвокат

Стан здоров'я української льотчиці різко погіршився.

Надія Савченко. Фото: ukr-online.com.

Стан здоров'я Надії Савченко сьогодні різко погіршився. Про це повідомив захисник Микола Полозов. Він написав на своїй сторінці у Твіттер, що відтоді, як українська льотчиця оголосила голодування, відлік пішов не на дні, а на години, передають Патріоти України.

Полозов, зокрема, написав, що Савченко може стати інвалідом, або ж взагалі померти. Нагадаємо, вчора Надія Савченко заявила, що її повернуть в Україну або мертвою, або живою і оголосила сухе голодування. Працівники тюрми повідомили, що за їхніми правилами, ув'язнені не можуть голодувати понад три дні і їх примусово годуватимуть, використовуючи для цього спеціальний шланг.

Сьогодні на сайті британського уряду з'явилась заява підписана міністром Девідом Лідінгтоном, який закликає Кремль бути милостивим та звільнити Надію Савченко, адже відмова від вживання їжі та води напряму загрожує життю української бранки. Як відомо, адвокат Савченко закликав громадських активістів провести масштабні акції на підтримку Надії по всій Україні, в окремих містах вони стартують вже завтра.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...