СБУ показала, як з України депортували екс-шеф-редактора "Подробностей" Столярову (відео)

Відео опублікували в мережі.

Марія Столярова. Фото: ЖЖВ інтернеті з'явилося відео, на якому показано, як колишнього шеф-редактора "Подробностей недели" на "Інтері" Марію Столярову депортували з України. Відеозапис опублікований на каналі СБУ в YouTube, повідомляють Патріоти України.

24 лютого російська журналістка, яка "прославилася" скандальним ефіром на телеканалі "Інтер", Марія Столярова отримала "квиток в одну сторону" і під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави. Зазначається, що їй заборонено в'їзд у нашу державу терміном на п'ять років.

Нагадаємо, Столярова також "прославилася" фотографіями з бойовиками російсько-терористичного батальйону "Восток", яких вона називала "Улюбленими хлопцями у Донецьку". Під час сюжету про Небесну Сотні в прямий ефір потрапило нецензурне висловлювання Столярової: вона перервала трансляцію з Майдану Незалежності словами "Ну-ка давайте заканчивайте эту х*йню" під час розмови журналіста з родичами загиблих активістів.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...