"СБУ роззброює бан*ерівців": Росія вигадала новий фейк про Україну (фото)

От тільки пропагандисти Кремля забули, що в "Альфи" вже давно інші знаки відмінності.
Росіяни вигадали новий фейк. Фото: соцмережі.

Російські пропагандисти зняли черговий фейк про Україну, який масово поширюється на сепаратистських сайтах терористів "Л/ДНР", передають Патріоти України.

У мережі з'явилася постановка про те, як СБУ нібито роззброює "бан*ерівців" - добровольчі підрозділи на Донбасі. "Це відео - постановка. В "Альфи" вже давно інші знаки відмінності", - повідомила в коментарі спікер СБУ Олена Гітлянська. Вона також надала фото, на якому зображено, як саме вони виглядають зараз.

Як не дивно, підставні українські силовики у відео розмовляють виключно російською мовою. І слово, яким вони часто обзиваються на КремльТБ, звучить у них, як "бенд*рівці".

У свою чергу, редакція MIL.IN.UA вивчила деталі ролика і викрила постановку, опублікувавши відповідні знімки в Facebook..

"Черговий фейк і "Голлівуд" від небратів росіян. Начебто спецпідрозділ СБУ роззброює добровольчі підрозділи на Донбасі. Там усе прекрасно, особливо режисура. Я б номінував на "Оскар", не менше", - пожартував під роликом офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц.

"Тут московити зняли чергове кіно як "СБУ роззброює бан*ерівців". Зараз цей фейк активно розганяють на всіх сепарських ресурсах. Давайте підтримаємо це відео дізлайками і скаргами. Заходимо на "ютуб" і скаржимося на цей ролик. Вибираємо другий пункт "Жорстокі або відразливі сцени", далі - "напад із застосуванням сили". Або скаржимося на "Спам або введення в оману", - закликав українців Erich Hartmann.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...