"Сдал город путинским мародерам", - севастопольці про відставку сепаратиста Чалого

Міські активісти піддали критиці рішення сепаратиста "голови Законодавчих зборів" Олексія Чалого покинути пост і звільнитися. Адже гасла «русской весны» залишилися словами, а населення потрапило в жорсткий оборот окупаційної влади.

Напевно далеко не всі з протестувальників ще зрозуміли, що «освободители» насправді ніякої свободи принести не могли. Це не в природі режиму Путіна, котрий розпочав підступні дії проти «братньої» країни, зазначають Патріоти України. Однак ті, хто вважає, що «цар добрий», а погані його «бояри», сподівалися на свого «народного мера», як останню надію перебороти надісланих з Москви чиновників.

"Це необачний крок з його боку, Чалий передчасно залишив свій пост. Він міг би вчинити як мужик і зробити те, що від нього чекали багато - внести на розгляд Законодавчих зборів питання про імпічмент губернатору", - заявив активіст Василь Федорин.

На думку активіста, вчинок Чалого - не красить сепаратиста. Багато хто вважає тепер його зрадником в буквальному сенсі слова, так як він не виправдав надії більшості севастопольців.

Активісти вважають, що Чалий пішов шляхом найменшого опору, відмовився боротися за місто і фактично здав його на: "розграбування путінським мародерам".

Так званим "губернатором" окупованого Севастополя Путін призначив Сергія Меняйло. Роботою ставленика Кремля городяни не задоволені і вимагають його відставки.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...