"Сенцов уже мертв, и об этом объявят после окончания ЧМ-2018?" - Рабінович

"Жирную свиноматку Москалькову к Сенцову пускают - милости просим. И она несёт полнейший бред, хрюкая про его состояние", - пише на своїй сторінці в Фейсбук російський фінансист Слава Рабінович, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

А уполномоченного по правам человека Украины Людмилу Денисову - не пускают. И у меня возникает вопрос: почему? Потому что Сенцов уже мёртв, и об этом объявят после окончания ЧМ-2018?

Эти люди должны попасть в Список Магнитского, однозначно! А потом под суд, в тюрьму и под люстрацию. Незаконные задержания, аресты, и осуждения граждан. Неправовые т.н. «законы». Демонтаж конституционного строя.Целая гроздь тяжких статей УК РФ плачет по путинской ОПГ. И путинская ОПГ не должна будет удивляться, когда её членов будут вешать на столбах".

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...