"Сепаратисти штрафують інших сепаратистів": Стало відомо про проблеми жителів Донбасу в Абхазії

"Громадяни" так званих "ДНР" і "ЛНР" повинні зареєструватися протягом трьох днів в місцевому відділенні поліції, якщо не встигли - штраф.

У мережі з'явилися дані про те, що "громадян", так званих "ДНР" і "ЛНР", які приїжджають до Абхазії, штрафують за відсутність реєстрації. Про це пише блогер Necro Mancer в Twitter, передають Патріоти України.

Так, в повідомленні говориться, що прибулі "громадяни" так званих "ДНР" і "ЛНР" повинні зареєструватися протягом трьох днів в місцевому відділенні поліції. У разі, якщо з реєстрацією не встигнути, то доведеться заплатити штраф в 1000 рублів (близько 400 гривень). Або ж робітники митниці просто висадять з потяга.

Зазначимо, що Абхазія є невизнаною на міжнародній арені территорією частини Грузії, яка оголосила про свою "незалежность" після збройного конфлікту в серпні 2008 року. Отримала визнання своєї "самостійності" тільки в Росії.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...