Сепаратисти з Донбасу намагалися провезти в Росію контрабандою п'ять тонн українського сала

Документи, що підтверджують походження та якість продукції, були відсутні, як і документи про проходження перевірки фахівцями ветеринарного контролю.

Сало. Фото: соцмережі

Прикордонники в Ростовській області затримали росіянина і українця, які намагалися контрабандою ввезти з України в цілому 5 тонн сала, повідомляє прикордонне управління ФСБ. Новину передають Патріоти України.

За інформацією, росіянин «намагався перевезти на автомобілі через кордон близько 4,7 тонни сала, але був затриманий в Міллерівському районі». У свою чергу з автомобіля українця співробітники прикордонслужби вилучили 300 кг сала.

«Зловмисники намагалися перевезти м'ясопродукти в обхід встановлених пунктів пропуску в Чортківському і Міллерівському районах. Документи, що підтверджують походження та якість продукції, були відсутні, як і документи про проходження перевірки фахівцями ветеринарного контролю на предмет виявлення небезпечних захворювань», - повідомили у відомстві.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...