Сепари не дрімають: У Кривому Розі вандали не дають спокою могилам загиблих воїнів АТО (фото)

Поки ніхто з цього приводу не затриманий. Особи зловмисників правоохоронці не встановили.

Фото:FacebookПро черговий акт вандалізму на кладовищі в Тернівському районі повідомила сестра загиблого десантника Іляна Гайдук. На своїй сторінці в Fаcebook активістка розповіла, що нещодавно невідомі особи з пам'ятників Іллі Гайдука і Геннадія Дощенка, які загинули в ході проведення АТО на сході України, зірвали прапори, зазначають Патріоти України.

"Вороги, сепари, що живуть у Кривому Розі сьогодні вночі шниряли по Тернівському кладовищу, зняли і розірвали прапори з пам.ятників Воїнів Геннадія Дощенка і Гайдука Іллі.

Довго думала, чи виставляти взагалі цей текст і фото. Бо злії -порадіють, наші засмутяться, є й ті, які брудними язиками пускають чутки по місту, що самі рідні це і роблять.

Цей повторний втретє інциндент: наруга над могилами загиблих Героїв -це обличчя міста Кривого Рогу і його керівників. Якщо це не припиняється, значить допускається владою. Якщо не зроблено всіх належних засобів захисту , значить воно їм глибоко байдуже.

"Чи не можна поставити там охорону?" - можна, я зі стипендії поставлю, бо у Вілкула нема грошей на охорону кладовищ у місті, ви ж читали декларації, де б йому їх взяти.

Як варіант, можна особисту охорону сільного мера - муніципальну гвардію поставити по двоє охороняти кладовища - то це питання буде вирішено.

"Нащо ставити прапори, щоб лишній раз привертати увагу?"- як деякі подумають, тоді зустрічне питання, а навіщо тоді взагалі відвойовувати свободу України? навіщо дратувати імперця? Ми на своїй Богом даній землі, ставимо свої прапори, политі кров ю наших предків і сьогоднішніх Героїв, для українців - то Святиня і Гідність.

А тепер звертаюсь до того нелюда, що не спить, а мучається і повзає вночі по кладовищу! Ти, виродку ще раз доводиш, що хлопці наші не даремно загинули, що є від кого захищати і боронити Україну! Чи знаєш ти де ваші сепари заховані, в якому лісі чи посадці? я теж не знаю, і не хочу, чула тільки, що ваших камазами вивозять, а їх і забирати ніхто не хоче, чи оспівуються вони у вірша, піснях, чи кануть в далеке забуття?!

Вам обов.язково прийде колись кінець, і тобі, дурню і цій злочинній владі, що не вважає за потрібне з міста таких як ти прибирати, а напроти пригріває тут ворожий осередок з імперомоськовським патріархатом на чолі."

Як відомо, це вже не перший випадок осквернення могил цих героїв. Раніше невідомі вандали кілька разів пошкоджували надгробні пам'ятники.

Слід зауважити, що поки ніхто з цього приводу не затриманий. Особи зловмисників правоохоронці не встановили.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...