Серед білого дня: У центрі Києва сталося вбивство (відео)

Поліцейські шукують нападника - чоловіка 30-35 років, 185 см на зріст, спортивної статури.

На місці вбивства у Києві. Фото: Інформатор.

У Києві 6 березня у дворі будинку на вулиці Лютеранській, 30 убили хлопця, передають Патріоти України.

"За словами поліцейських, молодий чоловік отримав ножове поранення. Його госпіталізувала швидка допомога, проте він помер", - повідомляє "Інформатор" .

У дворі будинку утворилася величезна калюжа крові, вхід у двір перекритий. На місці працюють експерти. Попередньо передано орієнтування - розшукують чоловіка 30-35 років, 185 см на зріст, спортивної статури.

У поліцейських нібито є інформація, що нападник зник у під'їзді. На місці НП була дружина вбитого. Через 30 хвилин їй повідомили, що її чоловік помер. Ця звістка шокувала дівчину, їй викликали швидку. Попередньо, хлопцеві було 22 роки. Причина конфлікту невідома. Прес-служба поліції дану подію не коментує.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...