Серед дня, прямо на площі Ринок: Добре знайомі поліції роми-кримінальники обікрали видну чиновницю Садового

Жінка звернулась до патрульних поліцейських, та її попередили, що довести провину злодіїв неможливо. ​

Львівська міська рада. Ілюстрація:iloveukraine

У Львові на площі Ринок група осіб ромської національності обікрала керівницю відділу промоції міськради Соломію Короненко. Інцидент трапився вчора, повідомляють Патріоти України з посиланням на Варта1.

Четверо ромів вкрали гаманець чиновниці. Жінка звернулась до патрульних поліцейських, та її попередили, що довести провину злодіїв неможливо.

"Пильнуйтеся дуже, бо наче доросла дівчинка, а от як 4 обступили і за хвилину вже йшли в напрямку катедри. І патрульні мали їх фото, але ж "ми нічого довести не можемо", – розповіла чиновниця.

Як зазначила Короненко, вона вже написала заяву у поліцію та чекає, коли з нею вийде на зв’язок слідчий.

"Патрульні сказали, що навіть якщо я бачила і впізнала крадіїв, то довести, що саме вони вкрали гаманець неможливо. Я працюю у міській раді і буваю на Площі ринок кожен день. Дуже часто бачу цих осіб, патрульні також одразу зрозуміли, про кого йдеться, і показали мені їх фото", – розповіла вона.

За словами речниці Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлани Добровольської, у такому випадку потрібно чекати на дії слідства. "Звичайно, поліція зробить все можливе, щоб довести вину. Якщо доказів буде недостатньо, то потрібно дивитися по ситуації, бо в кожного вона індивідуальна. Потрібно самому приходити і питатися, як проходить слідство", – зазначила Світлана Добровольська.

Щоб уберегтися від подібних випадків, речниця управління Національної поліції радить завжди бути пильними та слідкувати за своїм майном.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...