Середньовіччя в 21-му столітті: Пакистанець вбив сестру за бажання вийти заміж по любові

Так звані «вбивства честі» трапляються в Пакистані і досі. В 2015 році їх жертвами стали понад тисячу жінок.

Пакистанець вбив сестру за бажання вийти заміж по любові. Фото: ntv.ru.

Пакистанця звинувачують у вбивстві власної сестри через те, що вона захотіла вийти заміж по любові. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Вона хотіла вийти заміж, але домовитися ми не змогли. Посварилися. Вона була моєю сестрою, вбивати я її не хотів. З тих пір весь час плачу», - розповів обвинувачений Сакиб Масих.

«Вони почали сперечатися. Він вдарив її палицею, але вбивати не хотів. Зрештою, мені здається, це стало справою честі», - розповів Юсуф Масих, батько вбивці і його жертви. За його словами, жінка і її обранець були родичами - цей факт і викликав невдоволення сім'ї.

Так звані «вбивства честі» трапляються в Пакистані досі. В 2015 році їх жертвами стали понад тисячу жінок. Ще в квітні прем'єр-міністр країни Наваз Шаріф говорив, що найбільш частими причинами для таких вбивств стають домашні розбіжності, підозри у позашлюбних стосунках і відмова вийти заміж.

Однак найчастіше вони відбуваються в ісламському середовищі, а сім'я жертви - християнська. Як зазначають ЗМІ, це демонструє, що християни теж приймають місцеві звичаї.

Хроніки "наддержави": У Росії від голоду загинули десятки коней. Ще живі тварини ходили по трупах сородичів. Власнику, "новаму рускаму" байдуже

вівторок, 30 квітень 2024, 18:57

У Росії на Ставропольському кінному заводі біля хутора Кінний з початку зими загинули від голоду близько 50 коней, живими залишилися близько 80 тварин. Про це розповіла волонтерка Яна Кучеренко, пише російський незалежний ТГ-канал Astra. "Живі коні ход...

Нема чого прославляти: У Києві почали демонтувати монумент на честь Переяславської ради (фотофакти)

вівторок, 30 квітень 2024, 18:48

У Києві розпочався демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою Свободи українського народу (колишня Арка дружби народів). Про це повідомила Київська міська держадміністрація у вівторок, 30 квітня. В самому Переяславі монумент з нагоди ці...