Сергій Притула не міг повірити, що його звільнять за сексуальні домагання

За словами телеведучого, інцидент стався ще 18 років тому під час його роботи у Великобританії.

Сергій Притула. Фото: соцмережі.

Популярний український телеведучий Сергій Притула зізнався, що 18 років тому його звільнили з роботи за сексуальні домагання. Про це він розповів в новому випуску гумористичного шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі", передають Патріоти України.

За словами телеведучого, інцидент стався ще 18 років тому під час його роботи у Великобританії. "2000 рік. Я на заробітках у Лондоні. Зрозуміло, там працювало та працює багато людей різних національностей. І коли ти з ними перетинаєшся, то першочергово випитуєш: у хлопців – матюки їхньої мовою, а в дівчат – як буде "я тебе кохаю", -розповів Притула.

В Англії він працював офіціантом, там познайомився з дівчиною з Іспанії, через яку його пізніше і звільнили. "Так от, працював я за дванадцять миль від столиці Англії на кіностудії офіціантом. А на роздачі пасти була іспанка. Вона навчила мене казати "te quiero" і "amore mio". Якось я всі ті слова сказав їй. На що вона почала верещати, як причмелена, "stop it". Через три хвилини до мене підходить головний менеджер і звільняє за сексуальні домагання. Після того ще й наказує допрацювати цей день. Я кажу: "Якщо ти такий мудрий, то носи сам ті тарілки" і виходжу з гордо піднятою головою. До сьогодні не можу повірити, що мене звільнили за сексуальні домагання", - додав Притула.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...