Сергій Притула розповів, як Дядя Жора назавжди відбив у нього бажання співати на естраді (відео)

Шоумен зізнався, що чітко усвідомлює недолугість своїх вокальних даних.​

Катерина Осадча та Сергій Притула. Фото: скріншот з відео.

Популярний телеведучий Сергій Притула розповів про те, як обирав музику для свого весілля, передають Патріоти України з посиланням на svitske.1plus1.ua.

-Дехто з Comedy Club, з якого ти також колись вийшов, спробував себе також в якості співаків. В тебе не було такої думки - також заспівати?

-Власне тому, що Дядя Жора почав співати: "Маєчки, мокрі маєчки, біцепси", я зрозумів, що кожен має займатися тим, що вдається найкраще. Жартую. Кожен шукає себе. Іноді закрадалися в голову якісь думки. Коли ти працюєш на телебаченні і твою пику регулярно показують по телевізору, все одно дивишся, як велетенський стадіон, або повний зал людей підспівує комусь пісні, ти думаєш: "Який же це, мабуть, творчий оргазм! На його місці мав бути я!" Але я чітко усвідомлюю недолугість своїх вокальних даних.

-Саме гурт "Бумбокс" співав на твоєму весіллі. Яким чином ти артистів обирав?

-Ми подумали, що було б добре запросити гурт, який нам і подобається, і чия музика нам буде доречна, це не буде якесь скакання і так далі. Це була правильна музика для тої атмосфери. Коли Андрій Іванович Садовий цілується з дружиною під музику "Бумбокса" на твоєму весіллі, ти думаєш, що ти щось зробив недаремно.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...