Серце не витримало: Під час матчу Україна-Північна Ірландія помер уболівальник

Громадянство вболівальника поки не встановлено, але точно відомо, що він був шанувальником Північної Ірландії.

Під час матчу Україна - Північна Ірландія помер уболівальник. Фото: sport.unian.net.

Під час футбольного матчу між збірними України і Північної Ірландії від серцевого нападу помер уболівальник, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Громадянство вболівальника поки не встановлено, проте відомо, що він був шанувальником Північної Ірландії. Лікарі намагалися надати йому допомогу, але врятувати 64-річного потерпілого не вдалося.

Це другий випадок смерті вболівальника Північної Ірландії під час Євро-2016.

Раніше північноірландець помер в лікарні у французькій Ніцці, куди був доставлений після падіння з висоти. 24-річний фанат в стані алкогольного сп'яніння впав з висоти 26 футів (приблизно 8 метрів) на набережній Ніцци перед матчем групового етапу чемпіонату Європи між командами Північної Ірландії та Польщі (0: 1). Після інциденту уболівальник був доставлений в лікарню, але лікарям не вдалося врятувати його життя.

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...