"Севастополь довели до стану діри": Російський блогер розповів правду про місто в окупації (фото)

Блогер Олександр Біленький розповів про проблеми міста в складі РФ.

 Севастополь в окупації. Фото: macos.livejournal.com.

Російський блогер Олександр Біленький відвідав окупований Севастополь і поділився своїми враженнями. Росіянин заявив, що місто йому нагадало "діру". Про це він написав у своєму блозі, повідомляють Патріоти України.

"О ні, сам по собі Севастополь не діра, але доведений до такого стану. Так, у нього славне минуле, але сумне сьогодення і незрозуміле майбутнє. Найпростіше звалити провину на минулу владу і сказати, що це вона винна. Але тоді має ставати краще? А це не відчувається. Місцеві жителі, навпаки, помічають, що стало складніше", – пише Біленький у своєму блозі.

За його словами, найбільша біда місцевих жителів - "понаїхавші". Люди кажуть, що з 2014 року населення збільшилася мало не вдвічі за рахунок великої кількості військових, прикомандированих і навіть тих, хто вирішив переїхати сам. В результаті місто задихається від пробок і неправильної парковки.

"Жителі звикли до того, що можна паркуватися на тротуарах, кидати недопалки під ноги і викидати сміття з вікон. Городяни і влада відмінно підходять один одному. Одні ставлять потворні огорожі, що відокремлюють тротуар від проїжджої частини, щоб люди не бігали через дорогу в недозволених місцях, а інші перелазять через паркан і продовжують бігати. Про те, що, можливо, потрібно було намалювати тут "зебру", ніхто не подумав", – додав блогер.

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...