Шахрайська схема: У Дніпрі поліція затримала чиновника, який збагатився на ремонті ліфтів (фото)

Бюджету завдано збитків на суму понад 2,5 мільйона гривень.

Фото:https://www.npu.gov.ua/Директора департаменту Дніпровської міської ради підозрюють у фінансових махінаціях при проведенні капітального ремонту ліфтів в житлових будинках міста. Сума збитку становить 2,5 мільйона гривень. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Департамент захисту економіки Нацполіції.

Поліцейські і слідчі обласної прокуратури задокументували злочинну діяльність директора одного з департаментів Дніпровської міської ради і довели його причетність до скоєння інкримінованих йому злочинів. Під час слідства правоохоронці встановили, що департамент Дніпровської міської ради та комерційна структура уклали договір про проведення капітального ремонту по заміні ліфтів житлових будинків.

На підставі актів виконаних робіт на рахунки підприємства перерахували кошти в повному обсязі.

Як встановили оперативники, фактично заплановані роботи по установці комплектів ліфтів і виконання відповідних будівельних робіт проведено не було.

Однак в офіційних документах зазначалося зворотне - виконання капітального ремонту ліфтів на суму понад 2,5 мільйона гривень.

Таким чином, бюджету завдано збитків на суму понад 2,5 мільйона гривень.

Директору одного з департаментів Дніпровської міської ради слідчі обласної прокуратури повідомили про підозру за ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

В рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють інших осіб, які також можуть бути причетні до скоєння даного кримінального злочину.

"Ну відірвало стопу. І що? Я в шпиталях такі поранення у хлопців бачив, що ого!": Боєць розповів, як повернувся на фронт після важкого поранення

субота, 4 травень 2024, 8:50

Боєць батальйону ударних БпАК "Ахіллес", що входить до складу 92-ї ОШБр, Володимир з позивним "Халк" розповів "Громадському", як повернувся на війну після протезування стопи, передають Патріоти України. У жовтні 2022 року вибухом міни військовому віді...

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...