Щаслива мама-героїня з Одеси розповіла про своїх п'ятеро близняток (фото)

В Одеській міськраді пообіцяли багатодітній родині 5-кімнатну квартиру.

Оксана Кобелецька вперше в Україні стала мамою п'ятірні. Фото: Одеська міськрада.

Сім'я 37-річної Оксани Кобелецької, яка вперше в Україні народила п'ятірню, потихеньку звикає до великого поповнення, а крихітки-близнюки міцніють і вже починають самостійно їсти, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Оксана і її чоловік Сергій вже виховують 3-річну доньку Алісу і зізнаються, що вже придумали імена новонародженим трьом хлопчикам і двом дівчаткам - Денис, Дарина, Владислав та Олександра. Найбільшого хлопчика вагою 1,8 кг щасливі батьки назвуть біблійним ім'ям Давид. Зараз троє богатирів вже самостійно їдять, а дівчаток годують лікарі. Як тільки немовлята досить зміцніють, їх переведуть в центр ім. Резника.

Великій родині вже пообіцяли 5-кімнатну квартиру. Ремонт обіцяють закінчити до моменту виписки мами з малюками з лікарні, повідомляє прес-служба Одеської міськради.

Щасливі батьки досі не вірять своєму щастю. І хоча мама з малюками забезпечені всім необхідним, проте сім'я потребує допомоги.

"Багато хто запитує, чи потрібні ті чи інші речі. Відповідаю - потрібні, так як на п'ятьох потрібно все в більших кількостях", - написала новоспечена мама на своїй сторінці в соцмережі.

"Лікарі нам сказали, що відразу додому не відпустять - діткам потрібно набрати по 2,5 кг ваги. Головна емоція зараз - радість, а інше не важливо", - розповіла нам щаслива мама. Її з дітьми випишуть додому приблизно через місяць, але вже зараз жінка ходить і може бачитися зі старшою дочкою Алісою, яка відвідує її в лікарні.

Тато малюків Сергій зізнався, що раніше працював охоронцем в будівельній компанії, але в квітні звільнився, щоб почати робити ремонт на дачі в Фонтанці для великої родини.

"Ми всіх виростимо і поставимо на ноги", - впевнений багатодітний батько. Зараз Сергій продовжує займатися ремонтом і підробляє на будівництві.

"Уже повністю готова одна кімната. Що стосується квартири від міста, то поки на руках у нас немає ключів і документів", - продовжує співрозмовник. І додає, що бабусі спочатку були в шоці від новин, а тепер не приховують своїх емоцій і радості.

Мама Оксани, Ольга Кобелецька, каже: спочатку не могла повірити, що чекає п'ятьох онуків.

"У Сергія з Оксаною був нервовий сміх, коли вони дізналися. А я подумала, що це з області фантастики! Згодом почали думати про те, як бути, потім розгубилися: як і за які гроші ростити п'ятьох? Бували моменти депресії і зневіри, але зараз ми спокійні. Так розпорядилася доля, значить, ми повинні це приймати. До того ж п'ятірочка - це кулак, а значить, коли дітки підростуть, їх ніхто не зможе скривдити ", - впевнена бабуся малюків.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...