Ще й вишиванку натягнув: На Харківщині "Азов" закидав яйцями мера-сепаратиста

Мера міста Мерефа не лише закидали яйцями, а ще й облили зеленкою.

Мера Мерефа на Харківщині "Азов" закидав яйцями і облив зеленкою. Фото:podrobnosti.ua

Флешмоби, концерти, і нагородження героїв АТО. Практично в кожному місті України сьогодні урочисто відзначали День Конституції. Десь не обійшлося без НП, передають Патріоти України з посиланням на Подробности.

В одному з райцентрів Харківської області - місті Мерефа - місцевого мера Веніаміна Ситова закидали яйцями і облили зеленкою.

Це сталося на центральній площі, після виголошеної мером урочистої промови про значимість Конституції. Відповідальність за акцію взяв на себе цивільний корпус "Азов". Відразу ж після інциденту мер, якого азовці назвали сепаратистом, переодягнувся у вишиванку.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...