Скандал у Юлії Володимирівни: Ветерани АТО прийшли в офіс Тимошенко за вибаченнями

Олексій Лисенко, який мимоволі став інструментом пропаганди в руках «Батьківщини» зажадав вибачень особисто від Тимошенко, але до сих пір Юлія Володимирівна не промовила ані слова, надавши це право своїм штабістам.

У Тимошенко нова проблема? Ілюстрація: соцмережі.

Екс-бійці «Азова» прийшли в приймальню лідера «ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко вимагати пояснень причин незаконного використання фотографії бійця Лисенка у своїй регіональній газеті «Центральна Україна». Про це інформують Патріоти України з посиланням на українського політичного аналітика Павла Нусса та його допис у соцмережі "Фейсбук".

За його словами, як і слід було очікувати, Юлія Тимошенко послала на переговори офісних клерків, які фактично послали бійців для вимоги пояснень в ту саму регіональну організацію партії. Така поведінка Тимошенко і її партійців цілком прогнозована, тому як кандидат на пост Верховного Головнокомандувача ЗСУ Тимошенко ніколи не проявляла ні особливої уваги, ні поваги до армії України.
Павло Нусс пише, що є всі підозри, що екс-бійці, в разі продовження такого зневажливого звернення до них клерків Тимошенко не залишать без «фізичної уваги» самих клерків і деяких депутатів від її партії. Нагадаємо, що вчора штаб Тимошенко потрапив у новий скандал, пов'язаний з маніпуляцією.
В одній з агітаційних газет, тираж якої становить 1 млн примірників була розміщена стаття на підтримку Тимошенко і з критикою державної політики чинного президента Порошенка. На титульній сторінці до цієї статті було прикріплено фото вищезгаданого бійця «Азова», з яким попередньо ніхто з команди Тимошенко не погоджував можливість використання його фотознімку. Олексій Лисенко, який мимоволі став інструментом пропаганди в руках «Батьківщини» зажадав вибачень особисто від Тимошенко, але до сих пір Юлія Володимирівна не промовила ані слова, надавши це право своїм штабістам.

Яке покарання чекає на чоловіків за кордоном, які не оновили дані у ТЦК - пояснення юриста

субота, 27 липень 2024, 10:22

Військовозобов'язані українці, які перебувають за кордоном і не оновили свої військово-облікові дані, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності. Їм загрожує штраф, згідно з санкцією статті 210 КУпАП - 17 000- 25 500 грн. Про це розпов...

Нова небезпека! На Одещині каракурт відправив до реанімації чоловіка - сироватки в лікарні не виявилося

субота, 27 липень 2024, 9:59

На Одещині зафіксували перший укус павука-каракурта. Постраждав чоловік, його відправили до Болградської лікарні. Про це повідомляє місцеве видання "Махала", передають Патріоти України. Зазначається, що по допомогу до медиків звернувся чоловік. Він роз...