Ще одна банда шахраїв: у Каховці поліція "пресує" "Опоблок"

Звинувачений у шахрайстві та зловживанні службовим становищем голова місцевої організації вже заявив про тиск і політичне переслідування його особистості.

Павло Філіпчук. Фото:http://kn.ks.ua/

Сьогодні вранці, 12 січня, співробітниками правоохоронних органів був проведений обшук в квартирі глави каховського "Опозиційного блоку" Павла Філіпчука. За інсайдерською інформацією, процедура проходила в рамках кримінальної справи за фактом ст. 190 КК України "Шахрайство". Про це пише видання Каховские новости, інформують Патріоти України.

Також відомо, що на Філіпчука відкрито ще одну кримінальну справу - за ст. 191 "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

На момент обшуку, каховського опозиціонера вдома не було. Проте пізніше він оголосив одному їх херсонських видань даний факт, як спробу тиску і політичне переслідування його особистості.

Варто зазначити, що кримінальні справи на Філіпчука були порушені більше року тому, в період абсолютної більшості в Каховській міській раді членів Партії регіонів (членом якої був і сам Філіпчук), і на даний момент жодним чином з політичною діяльністю глави каховського "Опоблоку" не пов'язані.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...