"Опоблок" обезголовлений: Нардеп Бойко заговорив про майбутнє промосковських сил

Колишній регіонал зазначив, що зовсім скоро в ЗМІ з'являться імена політиків, які також вирішили об'єднатися.

Юрій Бойко. Фото:24 Канал

Не чекаючи з'їзду партії "Опозиційний блок", який повинен був відбутися не раніше січня наступного року, лідер політичної сили Юрій Бойко заявив, що він вже повністю занурений в роботу нової «Опозиційної платформи - За життя!», яка стане потужною партією і переможе на виборах. Про це екс-регіонал розповів в ефірі одного з українських телеканалів, інформують Патріоти України.

Бойко також розповів, що він вважає такий шлях правильним, тому що тільки об'єднавшись можна досягти серйозних успіхів на виборах. Нардеп спрогнозував, що до нової опозиційної сили в недалекому майбутньому приєднуватимуться інші опозиційний партії, а також громадські рухи, які поділяють такі ж цінності і погляди. Бойко зазначив, що зовсім скоро в ЗМІ з'являться імена політиків, які також вирішили об'єднатися.

Варто нагадати, що тиждень тому Бойко і Рабінович підписали Меморандум про створення "Опозиційної платформи - За життя". Тоді цю новину більшість ЗМІ подали, як об'єднання партії "Опозиційний блок" і партії "За життя!" напередодні президентських і парламентських виборів.

Але, як пізніше стало відомо про злиття партій не йдеться. Принаймні, в самому "Опозиційному блоці" заяву Бойка про об'єднання з "За життя!" назвали передчасною.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...