Ще одна юна чиновниця: 24-річна дочка тернопільського нардепа пройшла конкурс, готується працювати в прокуратурі (відео)

Зараз гламурна дівчина працює у відділі примусового виконання рішень в управлінні юстиції.

Ілона Побер. Скрін відео

Журналісти програми “Гроші” знайшли юну чиновницю із Тернополя. Нею є Ілона Побер, і у 24 роки вона вже працює на престижній і дуже важливій посаді. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube.

Нові обличчя, і не тільки обличчя, української влади прекрасної статі щотижня стають головною темою для обговорення – в новинах і соціальних мережах. І головне питання, яке ставлять молодим жінкам у владі – за допомогою яких фахових знань та вмінь вони отримали високу посаду. Простіше говорячи, всіх цікавить – розумом взяли, чи якоюсь іншою частиною тіла? Щоб покласти край цим обурливим спекуляціям, “Гроші” вирішили поцікавитися біографію вродливих чиновниць і дізнатися правду у них самих.

“Ми зараз знаходимося в головному територіальному управлінні юстиції в Тернопільській області, я працюю у відділі примусового виконання рішень”, – каже вона. Окрім цього, дівчина донька народного депутата України – Ігоря Побера. Вона без 5 хвилин прокурор.

“В майбутньому планую ввійти в органи прокуратури. Оскільки пройшла вже відкритий конкурс. Результати вже оприлюднені, надіюсь, що спецперевірка пройде успішно”, – розповідає дівчина. Ексклюзивно для програми “Гроші” вона погодилась показати своє життя та оселю.

“Це моя кімната, це моя гардеробна. Улюблена частина в цій квартирі”, – похвалилася Ілона Побер. На камеру вона показала свої сукні, але каже, що дизайнерських на кшталт Dolce & Gabbana поки не має.

“Dolce & Gabbana, на жаль, немає. Можливо, колись будуть”, – каже вона.
Ілона запевняє, впливовий тато ніколи не намагався посприяти її кар’єрі. “Він не сприяв, оскільки не було в тому потреби. Так як в мене виходить здобувати самій, як освіту, так і кар’єру”, – пояснює донька депутата.

Підтверджує це і сам народний обранець. Він зізнається, що одразу після закінчення Ілоною університету, він мав можливість працевлаштувати доньку. “На той момент я скажу по секрету, я міг домовитися, щоб її взяли в прокуратуру”, – пояснює він.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...