Ще одна спалена автівка: Мережі розбурхані розправою з екс-депутатом в Києві (фото)

Користувачі соцмереж обурені терором щодо активісток, які ведуть боротьбу з незаконним будівництвом в Києві, і звинувачують в підпалі будівельну мафію.

Ще одна спалена автівка - Вікторії Кустової. Фото: Фйсбук.

У Києві на вулиці Тургенєвській 6 листопада невідомі спалили автомобіль колишнього депутата Київради Вікторії Кустової. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила її подруга і колишня колега Олена Єскіна, опублікувавши також фото спаленої машини, передають Патріоти України.

Єскіна підкреслила, що разом з Кустовою займається проблемою незаконних забудов в столиці, і заявила, що до спалення причетна будівельна мафія, яка намагається залякати їх і змусити відмовитися від захисту Києва.

Як повідомляли Патріоти України, невідомі спалили авто новоспеченої дружини мера Глухова Сумської області Мішеля Терещенка - Олени Єскіної прямо у день їхнього весілля.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...