Ще одне нашестя: в Севастополь заявилися нові окупанти (фото)

Місто атакує гусінь черемхової молі.

Черемхова моль. Ілюстрація:департамент с/г Севастополя

Гусінь горностаєвої черемхової молі атакувала кущі та дерева в Севастополі. Жителі міста звернулися в Управління по земельному і фітосанітарного нагляду Департаменту сільського господарства міста Севастополя і зажадали вжити заходів зі знищення гусениць, які загрожують зеленим насадженням. Про це повідомили в департаменті сільського господарства Севастополя, передають Патріоти України з посиланням на Крым.Информ.

"На сполох забили мешканці мікрорайону Стрілецька бухта, що виявили на деревах і чагарниках у дворах багатоквартирних житлових будинків численних гусениць", - відзначили в департаменті і додали, що жителі звернулися з вимогою вжити заходів по знищенню гусінь, яка загрожує зеленим насадженням.

Управління по земельному і фітосанітарного нагляду в результаті експертизи встановило некарантинного шкідника - це виявилася Yponomeuta evonymella L, або горностаєва Черемхова моль.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...